NatacióAquatics Sóller

Natació

La Natació, esport del Club Aquàtics Sóller es planteja com a objectius:

  • Augmentar la quantitat i qualitat de les persones que aprenen a nedar, fent especial incidència en nins i joves, respectant l'evolució psicofísica del nedador amb la intenció de millorar les seves capacitats psicosocials i volitives.
  • Garantir les condicions per la implementació de programes de pràctica esportiva.
  • Promoure l'adquisició d'hàbits saludable quotidians com són l'alimentació i la higiene.
  • Fomentar la pràctica i competició des de petits a través d'una Escola Esportiva de Nedadors.
Images

Escola Esportiva de Nedadors

L'Escola esportiva de Nedadors es basa en la iniciació de la natació de competició i els valors esportius. En ella es realitza la formació dels futurs equips de categories superiors. En el futur esportista es fonamental el traball físic i tècnic, pero sempre desde un plantejament en el que primi el component educatiu sobre qualsevol altre. En tot el procés d'ensenyança, tecnificació i competitiva se inculcaran els valors de l'esport, perque les actituts de comportamient queden presents en els nedadors, esforç, superació, perseverància, igualtat, esportivitat, solidaritat, companyerisme, èxits personals i col·lectius, entre d'altres.

També la família Aquàtics se planteja la integració dels pares i familiars al Club, els quals recolzaran la labor social, participant en esdeveniments i activitats esportives.

Tecnificació

Aprenentatge - correcció - plans d'entrenaments dels 4 estils de natació Lliure-Esquena-Braça i Papallona.

Proves de 4 estils- Sortides- Tornades- Sub-aquàtics- Relleus.

Coneixent i respectant el reglament de competició de cada disciplina.

Equips

El Club Aquàtics Sóller es membre de la Federació Balear de Natació i de la Real Federació Española de Natació regida per la FINA.

Els Aquàtics estan representats en lligues, competicions i trofeus por els equips femenins i Masculins en totes les categories. Iniciació- Benjamí- Aleví- Infantil- Júnior- Sénior- Máster i Adaptada.

Disposam de una Entrenadora amb una àmplia experència i titulació.

El Club permet la inscripció a partir dels 6 anys d'edat.

Els grups de pràctiques es distribueixen per nivells i categories. Progresivament ensenyam la correcta execució dels estils, per poder pasar a la fase competitiva en l'àmbit Balear i Nacional.