Aigües ObertesAquatics Sóller

  • Home
  • Aigües Obertes

Aigües Obertes

Des del club Aquàtics Soller volem fomentar la natació en aigües obertes. Des de fa uns anys, aquesta disciplina està tenint un gran èxit a nivell mundial. Aquest esport et permet interactuar amb el medi aquàtic al mateix temps que practiques un esport que està a l'abast de tothom. Des del Club t'ajudarem a millorar la teva tècnica i aconseguir les teves metes. La secció d'Agües Obertes està creada per a desenvolupar les teves habilitats tècniques, motores i físiques en el medi aquàtic.

Feim entrenaments específics a la piscina i a la mar, dos dies per setmana. Quan les condicions són òptimes i apropiades per a dur a entrenament segur sortim a la Mar. Les classes a la piscina són d'1h 1/2. Per començar amb nosaltres, és precís tenir un nivell mitjà de natació ja que el nivell de les Classes sol ser mitjà-alt. Les classes a la Mar solen ser d'1h aproximadament depenent dels factors ambientals.

Si t'apassiona nedar en Aigües Obertes i vols formar part d'aquesta gran Família, posa't en contacte amb nosaltres. T'esperam!!